29. aug, 2014

tegen geluid

Allereerst wil ik zeggen dat ik iedere reactie lees die ik krijg.
VOOR en TEGEN geluiden zijn nodig om scherp en alert te zijn en te blijven.
Mijn poging om mensen tot nadenken te zetten, NIET klakkeloos aan nemen van wat beleidsmakers zeggn EN het durven te stellen dat er structureel wat moet gaan veranderen in Nederland.
Het maakt beetje bij beetje reacties los.
Vaak BOOSHEID en veel vanuit een situatie  dat mensen het onrecht onacceptabel vinden.

Er bereiken mij ook geluiden van mensen, die stellen dat het roepen/brullen enz enz op fb of andere sociale media geen nut heeft.
Men stelt dat velen op het internet mee gaan met de gedachtengang van boosheid en op gekropte woede, maar als puntje bij paaltje komt dat die mensen dan niet de straat op gaan wanneer het dan eindelijk staat te gebeuren om een grote actie opgezet te krijgen.

Uiteraard die  mensen zullen er altijd zijn.
Mijn beweegreden om hier en in sociale media herhaaldelijk  te wijzen op het feit, dat zolang de Nederlandse burgers als makke schapen politici en beleidsmakers blijven volgen, zonder enige vorm van openlijk protest, Het dan NIET kan uitblijven dat de afbraak helemaal NOOIT gestopt zal worden.
 
Mijn insteek IS het wakker schudden van het "volk" zodat er een actieve stroming ontstaat DIE wel hun protesten laten horen...
die Wel tegen de huidige beleidsmakers  regels en wetgeving in hun BEK open doen, om zo tot ee socialer Nederland te gaan komen.
Het is geen kwesti van praten om de afbraak te stoppen, want dan hadden alle eerdere pogingen om te praten al wel eerder geholpen!
NEE, het POLDEREN is uit gepolderd! 
De geluiden die ik in toenemende mate hoor, onrecht op basis van, ziekte, afkomst, huidskleur EN politieke willekeur ten behoeve van het "de RIJKEN rijker maken" 
Maakt dat mijn inzicht volgens mij toch echt hout snijdt!

Het Feit dat ik de onrust, de onvrede en de (veborgen) zelfkant van velen verwoord en aandacht schenk, maakt dat juist de groep die getroffen word door de politieke maatregelen
en slecht zijn voor u en ik, dat juist die groep in toenemende mate van zich laat horen.

oor mij staat het als een huis boven water: ALS mijn voor vaderen niet gestreden hadden en geen risico's van confrontaties aan gaan hadden genomen, DAN hadden de arbeiders, het gewone klootjesvolk GEEN basis rechten verworven!
ALS de kristalnacht niet had plaats gevonden, als de havenwerkers niet in opstand waren gekomen en als de rovo's en Hippy's niet tegen de toenmalige elite in waren gegaan HADDEN wij NU GEEN rechten!
Vandaar MIJN menining die ik uitdraag!MIJN inzict die ik verwoord!
Mijn woord die ik op persoonlijke titel uit... in de hoop.... ja IN DE HOOP dat NEDERLAND eindelijk.... Wakker word en voor eigenbelang gaat opkomen!

1%...maakt de diensrt uit voor ruim 70% van het klootjes volk!
SCHANDE dat een vrij denkend volk, een VOLK dat van oudsher altijd schouder aan schouder voor elkaar en de zwaksten onder ons is opgekomen, dat DAT volkzich laat bedotten!
IK begrijp de reactie van sommigen die zeggen "ik schaam mij, dat ik Nederlander  ben!"
IK begrijp dat de gevolgen van de politieke maatregelen en nieuwe wetten VELEN
in het diepst van hun zijn treft!
In mijn eentje kan ik niets veranderen...
De bevolking gezamelijk  Het VOLK als één BLOK, die kunnen veranderingen afdwingen!
want MASSA maakt macht!

Meest recente reacties

24.09 | 18:44

Hoi dennis
Hier heb je mail adres van Menzo dan kunnen juli
een mailtje sturen na menzo

Vriendelijke Groet menzo

08.05 | 20:23

Nee sorry heb ik niet

21.04 | 10:47

heb je een video Hard en Vals zangtrio?

06.10 | 21:00

Heb je text gelezen en ik ben het helemaal met je eens. Maar vind het een prachtige geschreven stuk.

Deel deze pagina